Let op

Let op

De mensheid staat voor het geestelijk ontwaken, en wordt daarin geholpen door het mediumschap. Gene Zijde wil in dit verband dat de charlatanerie en het bedrog van de aardbodem verdwijnt.

Handen opleggen kan iedereen…maar van de ene hand gaat iets uit, de andere daarentegen zuigt het op.
Ga niet naar hulpverleners die gebruik menen te moeten maken van pendels, kaarten, “glazen bollen” en meer van dat soort zaken. Met waarzeggerij, astrologie, kortom “aardse zaken” houden de Meesters van het licht zich niet bezig!

Duizenden mannen en vrouwen vergrijpen zich aan de Geestelijke Gaven en beseffen niet dat het goddelijke krachten zijn. Zij raken aan de Heilige Wetten, die hun niet toebehoren.

Vraag jezelf af, of deze mensen in staat zijn om je geestelijke wijsheid te schenken. Vraag bijvoorbeeld of ze de boeken van Jozef Rulof kennen ( met name het boek: “Geestelijke Gaven”) en hoor hun reactie. Wees ontzettend kritisch, ook voor je eigen portemonnee.

Ga niet naar hulpverleners die zichzelf belangrijk vinden en te veel aan je willen verdienen.

Gene Zijde kent geen grote en kleine gaven. Contact is contact! Wie het gevoel niet bezit, waardoor de astrale wereld het levensmagnetisme volledig tot werking kan brengen, kan en mag zich niet voor instrument van de hemelen uitgeven.
Dus;

                                                                     Handen af van de Geestelijke Gaven!

                                                               

 

Reageren is niet mogelijk