Oordeel niet

Oordeel niet

Oordeel niet, gij veroordeelt uzelf, gij veroordeelt uw eigen leven. Gij veroordeelt God, want uw leven is Goddelijk. Gij veroordeelt uw eigen afstemming.

Kwaad spreken en een ander remmen in het uitdragen van de Goddelijke Evolutie, is tegen Gods wetten en is geestelijke armoede en schept tevens voor jezelf disharmonie.

Waarom twijfelt de mens aan een eeuwig leven? Omdat hij, zijn eeuwige leven niet voelt, niet begrijpt; omdat de mens er zich niet van bewust is. Het is nog zijn onbewust bezit. Hij wordt boos, wanneer men hem de waarheid vertelt, de waarheid voorhoudt. Ongeloof is het gif waarmee het mensdom besmet is.
Wisten zij maar, dat liefde kracht is en leven betekend; dat liefde zeeën kan doen opdrogen. Maar alleen, wanneer zij van Goddelijke oorsprong is. Voelde zij maar wat universele liefde is, dan zouden ook zij, anderen kunnen helpen en steunen.

“Eens zal men begrijpen hoeveel liefde wij wilden maar niet konden schenken, omdat men onze gevende handen niet wilde zien. Eens zal men hunkeren naar de geestelijke waarheden. Eens zal men de waarheid inzien van alles wat geestelijk werd gegeven. In de eeuwigheid zullen onze bedoelingen begrepen worden. Daar regeert alleen God (de bron van al het leven), want weet, er is maar één macht die alles bindt en alles vasthoudt, namelijk God.”

Reageren is niet mogelijk