Afstemming

Afstemming
therapie3

 

Wat we willen vragen tijdens de healing muziek is; Om u over te geven aan uw innerlijk gevoel en u open te stellen voor de positieve krachten uit de goddelijke wereld. Dit is een wereld waar wij hier op aarde ons geen voorstelling van kunnen maken. Het is een energie en krachtveld waarin slechts positieve wetten gelden. Daar is geen ruzie, achterdocht of haat.
Zaken die hier op aarde aan de orde van de dag zijn en heel veel verdriet veroorzaken, verdriet dat we allemaal herkennen en dikwijls ook aanleiding geeft tot het ontstaan van ziekten en problemen die onze geestelijke weerstand aantasten. Hulp is er voor iedereen die er oprecht van uit het diepste van zijn hart om durft te vragen aan de helpers van uit de Goddelijke wereld.
Het maakt niet uit wat voor een geloof men ook heeft, het allerhoogste, de bron van eeuwig durend licht is voor iedereen gelijk. We zijn allemaal mensen en kinderen van die lichtbron en als we willen geloven, dan geloven we allemaal in hetzelfde. We geloven in het allerhoogste en aan die bron mogen we hulp vragen om positieve energie, inzicht of genezing.

Reageren is niet mogelijk